Om Bloggen

ibi-ekspert.dk leverer viden om intelligente elinstallationer til rådgivere, elinstallatører og leverandører.

Målsætningen for bloggen er, at tilbyde en kilde til uvildig viden om intelligente elinstallationer, som hele branchen kan have glæde af. IBI præsenterer branchen for en række udfordringer – og dem kan vi løse langt bedre, ved at dele vores viden med hinanden. Derfor vil jeg også gerne invitere Jer alle til at komme med bidrag til de eksisterende indlæg, og eventuelt sende et ønske om et givent emne, du kunne tænke dig at få behandlet på bloggen. For at sikre den gode tone skal alle kommentarer på bloggen dog godkendes, inden de bliver synlige for alle – jeg beklager den ventetid det måtte medføre.

Da IBI er et stort og komplekst område vil indlæggene på bloggen sigte generelt, og specifikke problemstillinger bliver ikke behandlet – heller ikke efter ønske.

Hvem står bag?

Bloggen er udviklet og bliver vedligeholdt af konsulentvirksomheden Controel, der dagligt arbejder med rådgivning af elinstallatører, leverandører og rådgivere i forbindelse med intelligente elinstallationer. Derfor er de fleste indlæg også inspireret af generelle problemstillinger, Controel møder i sin hverdag. Hvis du ønsker rådgivning om et specifikt problem – eller som de fleste af Controels kunder – gerne vil have hjælp fra sidelinjen med en entreprise hvori IBI indgår – så kan du finde kontaktoplysninger på www.controel.dk.

Bloggen er ikke blevet til i en kommerciel interesse, men hvis du synes vi er gode til at forklare om IBI på en forståelig måde, er du naturligvis velkommen til at kontakte Controel med henblik på konsulentbistand til en given opgave.Controel rådgiver hele elbranchen om intelligente bygningsinstallationer, og så sponsorerer og vedligeholder Controel denne blog.

Kig forbi Controel

Følg med IBI Bloggen

Tilmeld dig IBI Bloggens nyhedsbrev.